SDWAN

Sammankoppling av kontor

När man hanterar ett nätverk mellan olika orter så är det vanligt att detta görs genom så kallad “policy based routing”. Där definierar man vilken väg datatrafiken ska skickas i ditt nätverk, man gör detta beroende på vilken typ av data det är, vart den kommer i från och vart den ska. Detta har hittills varit en manuell och komplex process. När man tidigare behövde göra förändringar var det ett tidskrävande arbete.

Med SD-WAN kan man nu enkelt centralisera hanteringen av stora och geografiskt spridda nät. När man centraliserar sin policy förenklar det hanteringen av molnlösningar, uppdateringar av applikationer och valet av bästa tillgängliga uppkoppling i ditt nätverk mellan olika kontor.

~

Säker uppkoppling

Effektivare näthantering

+

Optimisering av uppkopplingar

Kevlar SD-WAN som tjänst

Med vår nätverkstjänst KEVLAR så får företaget ett stabilt, agilt och skyddat nät. KEVLAR är en centralt hanterad och skalbar SD-WAN-infrastruktur för dig och din organisation. I och med att vi blir mer och mer globala företag, så kräver vi mer av av våra nät. Ditt nät blir lätt en trång sektor. KEVLAR erbjuder ett homogent nätverk då vi designar, integrerar, övervakar och hanterar ditt nät under en och samma plattform och filosofi.

Övervakning

Z

Proaktiv hantering

En nätverksansvarig

W

Hårdvara

KEVLAR erbjuder marknadsledande fabrikat. Vi anpassar lösningen efter dina tekniska och finansiella behov.

W

Integration

KEVLAR inkluderar integration av nätverksenheterna inklusive konfigurering samt integrering av övervakningssystem och konfigurationssystem.

W

Dokumentation

KEVLAR kommer med en nätverksansvarig som tar hand om din nätverksdokumentation.

W

Service beskrivning & Ansvarsmatris

När du köper KEVLAR så får du en tydlig tjänstebeskrivning inklusive en ansvarsmatris för att din tjänst ska fungera efter dina förväntningar

W

Design

KEVLAR erbjuder mer än en standardiserad design, KEVLAR levererar en anpassad design som motsvarar dina behov.

W

Övervakning

KEVLAR erbjuder inte bara incidenthantering utan också en proaktiv eventhantering, du får också en regelbunden rapport med status på tillgänglighet och nätverksbelastning.

W

Kundportal

KEVLAR inkluderar en kundportal

W

Support & Eskaleringshantering

KEVLAR inkluderar en plattform för hantering av support. Vid eskalering av felrapporter får du den kommunikation du kan förvänta dig när den är som viktigast.

Share This