LAN

Ditt lokala IT-nätverk

I ett företag så vill du att ditt nät ska leverera efter dina förväntningar vad det gäller tillgänglighet, integritet, stabilitet och säkerhet. Det ska vara anpassat för de applikationer som du kommer att implementera i nätet och det ska anpassas så att bara de med behörighet får tillgång till den information de har rätt till.

TITAN – LAN som tjänst

Med vår nätverkstjänst TITAN så får företaget ett stabilt, agilt och skyddat nät. Titan är en komplett, managerad och skalbar LAN-infrastruktur för dig och din organisation. I och med att vi blir mer och mer digitala på våra företag så kräver vi mer av av våra nät. Ditt nät blir lätt en trång sektor. TITAN erbjuder ett homogent nätverk då vi designar, integrerar, övervakar och hanterar ditt nät under en och samma plattform och filosofi.

~

Skydda information

+

Säkerställ tillgänglighet

Anpassat till dina applikationer

Övervakning

Z

Proaktiv hantering

En nätverksansvarig

W

Hårdvara

TITAN erbjuder inte bara switchar, routrar utan också brandväggar.

TITAN kan kompletteras med flera olika backuplösningar beroende på era behov

W

Integration

TITAN inkluderar integration av nätverksenheterna inklusive konfigurering samt integrering av övervakningssystem och konfigurationssystem

W

Dokumentation

TITAN kommer med en nätverksansvarig som tar hand om din nätverksdokumentation.

W

Service beskrivning & Ansvarsmatris

När du köper TITAN så får du en tydlig tjänstebeskrivning inklusive en ansvarsmatris för att din tjänst ska fungera efter dina förväntningar.

W

Design

TITAN erbjuder mer än en standardiserad design, Titan levererar en anpassad design för dina behov

W

Övervakning

TITAN erbjuder inte bara incidenthantering utan också en proaktiv eventhantering, du får också regelbundet en rapport med status på tillgänglighet, nätverksbelastning och CPU belastning

W

Kundportal

TITAN inkluderar en kundportal.

W

Support & Eskaleringshantering

TITAN inkluderar en plattform för hantering av support. Vid eskalering av felrapporter får du den kommunikation du kan förvänta dig när den är som viktigast.

Share This