Skanna din epost-inkorg gratis!

Hitta skadliga mail i din brevlåda nu!

Mer än 95% av Office 365 e-postadresser tar emot skadliga e-postmeddelanden. Över 8 000 organisationer har med denna skannern upptäckt mer än 3 miljoner hot gömt sig i sina brevlådor. Skanna din e-post gratis nu! Det har ingen inverkan på din e-postprestanda. Skannern är säker, snabb och enkel.

BOKA HÄR

Barracuda Sentinel

AI-baserat e-postskydd mot phising och konto kapning.

Blockera försök som redan är i din inkorg

Traditionella e-postfilter filtrerar endast inkommande e-postmeddelanden. Sentinel integreras direkt i Office 365 för att hitta hot i ditt e-postsapplikation som vanliga e-postgateways inte ser.

Ligg steget före med AI-baserad hotanalys

Sentinel lär sig ditt företags unika kommunikationsmönster för att upptäcka bedrägeri i realtid för att skydda mot hackad e-post och övertagande av e-postkonton.

Ingen admin av statiska säkerhetsregler

Sentinel är verkligen ett noll-administrationsverktyg. Det fungerar tyst i bakgrunden för att blockera falska e-postmeddelanden från att nå användare som inte påverkar prestandan.

Sentinel upptäcker hot som e-postgateways inte kan

Sentinel upptäcker hot som traditionella e-postsäkerhetssystem inte kan. Det integreras direkt med Microsoft Office 365 API: er för att upptäcka attacker från både interna och externa källor. Den använder AI för att upptäcka tecken på skadlig avsikt och bedrägeri inom varje e-postmeddelande utan praktiskt taget ingen IT-administration krävs.

Phishing hänvisar till alla försök att få känslig information som användarnamn, lösenord eller bankuppgifter, ofta av skadliga skäl, genom att ge sig till en pålitlig enhet i en elektronisk kommunikation. Phishing är ett exempel på en socialteknik som används för att vilseleda användare och utnyttja svagheter i nätverkssäkerhet.

Business E-postkompromiss (BEC) är ett utnyttjande där en angripare får åtkomst till ett affärs-e-postkonto och imiterar ägarens identitet för att bedra företaget och dess anställda, kunder eller partners. Ofta kommer en angripare att skapa ett konto med en e-postadress som är nästan identisk med en på företagets nätverk och förlitar sig på det antagna förtroendet mellan offret och deras e-postkonto. BEC beskrivs ibland som en “man-in the emailattack”.

Kontoövertagande är en form av identitetsstöld och bedrägeri, där en skadlig tredje part framgångsrikt får tillgång till användarens kontouppgifter. Genom att posera som den verkliga användaren kan cyberbrottslingar ändra kontoinformation, skicka phishing-e-post, stjäla finansiell information eller känslig information eller använda någon stulen information för att få åtkomst till ytterligare konton inom organisationen.

BOKA EN GRATIS SKANNING NU!

Share This